Ladataan Tapahtumat

Yleistä:

Opettajina Kirsi Koivisto ja pianisti Minna Niinimaa sekä Riikka Strandman ja pianisti (ilmoitetaan myöhemmin).

Kurssilla painotus on henkilökohtaisessa ohjauksessa ja pianistin kanssa työskentelyssä. Kurssi sisältää päivittäin 30 tai 45 min henkilökohtaiset laulutunnit, joissa pianisti on osan aikaa mukana. Laulutunnin jälkeen oppilas ja pianisti jatkavat vielä työskentelyä yhdessä. Lisäksi lauantaina 90 min ryhmätunnit.

 

Laulunopettajien ja pianistien esittelyt:

Laulunopettajat

Kirsi Koivisto on laulunopettaja (musiikkipedagogi amk), joka on opiskellut laulua mm. DL Sirkka Haaviston johdolla. Koivisto työskentelee suunnittelijaopettajana Kokkolan seudun opistossa, sekä laulunopettajana ja kuoronjohtajana Ylivieskan seudun musiikkiopistossa ja kansalaisopistossa. Hän konsertoi yhdessä pianistien Lena-Maria Gebalan ja Minna Niinimaan kanssa aktiivisesti lied-musiikin saralla.

Riikka Strandman on musiikkileikkikoulun- ja laulunopettaja sekä draamapedagogi. Hän on opiskellut laulua mm. Hannele Valtasaaren johdolla. Strandman on täydentänyt koulutustaan myös pop-jazz -lauluopinnoilla. Hän toimii musiikin suunnittelijaopettajana Oriveden seudun kansalaisopistossa ja konsertoi ja esiintyy aktiivisesti sekä klassisen että kevyen laulumusiikin merkeissä erilaisissa kokoonpanoissa.

Pianistit

Tiedot tulossa myöhemmin.

 

Hinnat:

  • Kurssimaksu 30 min laulutunneilla 155 €, 45 min laulutunneilla 225 €
  • ruokailut 55 €
  • majoitus 2hh 60 €/hlö, 1 hh 100 €.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen viimeistään kolme viikkoa ennen kurssia Opiston toimistoon