Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Yksinlaulukurssien ajankohdat, opettajat & säestäjät

27. – 29.10.2017 Esko Jurvelin & Eliisa Suni, Kirsi Koivisto & Minna Niinimaa

26. – 28.1.2018 Esko Jurvelin & Eliisa Suni, Riikka Strandman & Maria Ala-Hannula

20. – 22.4.2018 Esko Jurvelin & Eliisa Suni

Yleistä:

Opiston yksinlaulukursseilla pääpaino on henkilökohtaisessa opetuksessa ja pianistin kanssa työskentelyssä. Viikonloppukursseilla on päivittäin henkilökohtaiset 30 min laulu- ja säestystunnit, ja lauantaina lisäksi 2 x 45 min ryhmätunnit. Kirsi Koiviston / Riikka Strandmanin kurssilla on mahdollisuus ottaa myös pelkkä laulunopetus ilman pianistia, Esko Jurvelinin kurssilla pianisti on aina mukana.

 

Laulunopettajien ja pianistien esittelyt:

Laulunopettajat

Oululainen tenori Esko Jurvelin on tunnetuimpia ja arvostetuimpia laulupedagogeja maassamme. Vuosina 1963–67 hän lauloi Suomen kansallisoopperan solistina useissa merkittävissä rooleissa. Oopperavuosien jälkeen hän on omistautunut opetustyölle Oulun konservatoriossa ja Sibelius-akatemiassa. Myös konserttilavalla Esko Jurvelin on esiintynyt laajalti omine liedresitaaleineen, sekä kirkkomusiikkiteosten tenorisolistina.

Kirsi Koivisto on laulunopettaja (musiikkipedagogi amk), joka on opiskellut laulua mm. DL Sirkka Haaviston johdolla. Koivisto työskentelee suunnittelijaopettajana Kokkolan seudun opistossa, sekä laulunopettajana ja kuoronjohtajana Ylivieskan seudun musiikkiopistossa ja kansalaisopistossa. Hän konsertoi yhdessä pianistien Lena-Maria Gebalan ja Minna Niinimaan kanssa aktiivisesti lied-musiikin saralla.

Riikka Strandman on musiikkileikkikoulun- ja laulunopettaja sekä draamapedagogi. Hän on opiskellut laulua mm. Hannele Valtasaaren johdolla. Strandman on täydentänyt koulutustaan myös pop-jazz -lauluopinnoilla. Hän toimii musiikin suunnittelijaopettajana Oriveden seudun kansalaisopistossa ja konsertoi ja esiintyy aktiivisesti sekä klassisen että kevyen laulumusiikin merkeissä erilaisissa kokoonpanoissa.

Pianistit

Eliisa Suni on monipuolinen pianisti, säestäjä ja kamarimuusikko. Tällä hetkellä hän työskentelee Jyväskylän ammattikorkeakoulussa säestyksen lehtorina, minkä lisäksi hän on erittäin kysytty säestäjä konserteissa, kilpailuissa, mestarikursseilla ja kuorojen harjoituspianistina. Hän on toiminut oopperakorrepetiittorina Jyväskylän alueoopperassa sekä Savonlinnan oopperajuhlilla.

Maria Ala-Hannula on valmistunut Pirkanmaan Ammattikorkeakoulusta 2006 säestäjä/korrepetiittoriksi opettajanaan Lauri Väinmaa sekä Collin Hansen (Lied). Solistiset erikoistumisopinnot Maria suoritti Firenzen musiikkiakatemialla 07-09 opettajanaan Pier Narciso Masi, ja syksyllä 2010 hän suoritti maisterin tutkinnon Veronan konservatoriossa opettajinaan Adriano Ambrosini ja Stefano Gentilini. Maria konsertoi aktiivisesti sekä solistina että kamarimuusikkona, erityisesti pianisti Leonardo Zunican kanssa Ebony piano duossa.

Minna Niinimaa on valmistunut pianopedagogiksi Turun musiikkiakatemiasta opettajinaan Jukka Juvonen ja Niklas Pokki ja täydentänyt opintojaan myös Franz Liszt -korkeakoulussa Weimarissa, Saksassa. Musiikin maisteriksi hän valmistui Tukholman kuninkaallisen musiikkiakatemian soolo- ja kamarimusiikkiin suuntautuvassa Edsbergissä opettajinaan Mats Widlund, Mats Zetterqvist ja Per Lundberg. Kilpailumenestystä Minnalla on muun muassa Pianoaura- ja Leevi Madetoja pianokilpailuista. Tällä hetkellä Minna opettaa pianonsoittoa Rauman ja Naantalin musiikkiopistoissa.

 

Hinnat:

  • Kurssimaksu 150 €, vain laulunopetus 75 €
  • Viikonlopun kaikki ruokailut 55 €
  • Majoitus 2 hh 60 €/hlö, 1 hh 100 €.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen viimeistään kolme viikkoa ennen kurssia Opiston toimistoon