SIUNAUS MATKASSA
Heinäkallion leirikoti 50 vuotta
-juhlakirja

Nykyään Opiston alaisuudessa toimivan Heinäkallion leirikodin toiminta on alkanut vuonna 1972. Nyt 50 vuotta myöhemmin julkaistaan juhlakirja, jossa käydään tekstien ja yli 250 valokuvan avulla läpi Heinäkallion historiaa – viikinkien leiripaikasta nykypäivään. Kuinka maatilasta muokattiin leirikoti ja mitä siellä on tapahtunut 50 vuoden aikana? Kuinka leirikoti on saatu pidettyä ajanmukaisena ja hyvässä kunnossa koko historiansa ajan? Huomattava osa kirjasta on muistoja leiritoiminnasta.

Kirja muodostuu artikkeleista, joita on kirjoittanut moni Heinäkallion ystävä. Kirjan on koonnut Juha Lankinen sekä työryhmä ja taittanut Heikki Peräaho.

Kirja on 160-sivuinen, kovakantinen, kooltaan noin 21 x 24 cm.

Kirja julkaistaan Heinäkalliolla helatorstaina 26.5.2022.

Ennakkotilaajan hinta on 25 €. Hinta on voimassa 29.5.2022 mennessä tehtyihin tilauksiin tai viimeistään Heinäkallion 50-vuotisjuhlaviikonloppuna tehtyihin ostoihin. Ennakkotilaaja voi valita tilaamalleen kirjalle postituksen (lähetyskulut lisätään) tai noudon Uusheräyksen tai Opiston tapahtumasta.

30.5.2022 alkaen myyntihinta 30 € / kpl (+ mahdolliset lähetyskulut)

Tilauksen voit tehdä tällä lomakkeella: https://webropol.com/s/juhlakirja

Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä Kalajoen Kristillisen Opiston toimistolle: toimisto(ät)kkro.fi tai p. 08 4639 200.