Ladataan Tapahtumat

Bachin jalanjäljissä
Eisenach – Weimar – Leipzig

Tervetuloa mukaan Bachin jalanjäljille keväiseen Saksaan. Matkan aikana tutustumme monipuolisesti Bachin elämään, musiikkiin ja kotiseutuihin.

Matkaoppaana toimii Bachiin perehtynyt musiikkitieteilijä Topi Linjama. Hän on kirjoittanut kirjat Matkaopas Matteus-passioon (2020) ja Johdatus Johannes-passioon (2023), jotka johdattavat lukijan syvälle Bachin passioiden maailmaan. Matka on intensiivinen sukellus Bachin henkiseen, hengelliseen ja aineelliseen ympäristöön.

Matkaohjelma

PÄIVÄ 1 (HELSINKI – EISENACH)

Lennämme Helsingistä Berliiniin, josta linja-autokuljetus Eisenachiin. Bussimatkan aikana oppaamme johdattelee meidät Bachin musiikkiin ja elämään, erityisesti lapsuus- ja nuoruusvuosiin. Perille Eisenachiin saavumme illalla.

PÄIVÄ 2

Eisenachissa tutustumme Bachhausiin ja syömme lounaan. Eisenachista matka jatkuu Weimarin kautta Leipzigiin. Bach toimi Weimarissa vuosikymmenen verran hovimuusikkona. Matkalla kuulemme mm. Bachin ajasta Weimarissa ja Köthenissä. Weimarissa pidämme lyhyen kävely- ja kahvittelutauon. Leipzigiin saavumme alkuillasta.

PÄIVÄT 3–4

Vietämme kaksi päivää Leipzigissä, yhdessä Saksan johtavista kulttuurikaupungeista. Päivien aikana on hyvin aikaa omatoimiseen tutustumiseen kaupunkiin, lisäksi tutustumme Tuomaskirkkoon, Bach-museoon, Nikolainkirkkoon sekä soitinmuseoon
ja syömme yhteisen illallisen. Illallisen yhteydessä tutustumme Bachin ajan ruokakulttuuriin. Matkan kruunaa Matteus-passio-esitys Tuomas-kirkossa lauantaina 23.3.

PÄIVÄ 5

Lähdemme aamulla noin 200 km linja-automatkalle kohti Berliiniä, josta lento Helsinkiin.

 

Hinta

Matkan alustava hinta-arvio on 980 € kahden hengen huoneessa ja 1170 € yhden hengen huoneessa. Tarkka hinta varmistuu, kun ryhmä on kasassa.

Hintaan sisältyy: reittilennot turistiluokassa Helsinki – Berliini – Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus aamiaisineen, bussikuljetukset ohjelman mukaan, marginaalivero, vastuullisen matkanjärjestäjän palvelumaksu, matkaoppaan luennot ja sisäänpääsymaksut ohjelman mukaisiin kohteisiin, yksi yhteinen illallinen Leipzigissä sekä konserttiliput Matteus-passioon Tuomas-kirkossa 23.3.

Hintaan ei sisälly: Ruokailut (lukuun ottamatta aamupaloja hotelleissa ja yhteistä illallista), matkustaja- tai matkatavaravakuutukset, henkilökohtaiset palvelumaksut tai erikseen tilatut lisäjärjestelyt.

Varauksen vahvistaminen ja maksu- ja peruutusehdot

Voit varmistaa paikkasi matkalle ilmoittautumalla alla olevan linkin kautta. Lopullinen varmistus tapahtuu maksamalla kurssin ennakkomaksu. Ennakkomaksu muodostuu, kun kurssin lopullinen hinta on tiedossa. Peruutusehdoissa sovellamme
vastuullisen matkanjärjestäjän ryhmämatkojen erityisehtoja, matkallelähtijä on velvollinen maksamaan matkan peruuntumisesta aiheutuneet kustannukset.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittumiset viimeistään 31.10.2023 sähköisellä lomakkeella webropol.com/ep/Bach

Matkalle mahtuu 25 matkustajaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssijärjestäjällä on oikeudet ohjelmanmuutoksiin tarvittaessa.

Lisätietoja: rehtori Niko Rantanen, niko.rantanen@kkro.fi tai 044 4639 211

 

Esite

Halutessasi voit ladata kurssin esitteen tästä linkistä.

Jaa tämä sivu omissa some-kanavissasi: