Ladataan Tapahtumat

Bachin jalanjäljissä
Eisenach – Weimar – Leipzig

Tervetuloa mukaan Bachin jalanjäljille keväiseen Saksaan. Matkan aikana tutustumme monipuolisesti Bachin elämään, musiikkiin ja kotiseutuihin.

Matkaoppaana toimii Bachiin perehtynyt musiikkitieteilijä Topi Linjama. Hän on kirjoittanut kirjat Matkaopas Matteus-passioon (2020) ja Johdatus Johannes-passioon (2023), jotka johdattavat lukijan syvälle Bachin passioiden maailmaan. Matka on intensiivinen sukellus Bachin henkiseen, hengelliseen ja aineelliseen ympäristöön.

Matkaohjelma

PÄIVÄ 1 (HELSINKI – EISENACH)

Lennämme Helsingistä Berliiniin, josta linja-autokuljetus Eisenachiin. Bussimatkan aikana oppaamme johdattelee meidät Bachin musiikkiin ja elämään, erityisesti lapsuus- ja nuoruusvuosiin. Perille Eisenachiin saavumme illalla. Alustava lähtöaika Helsingistä klo 11.20.

PÄIVÄ 2

Eisenachissa tutustumme Bachhausiin ja syömme lounaan. Eisenachista matka jatkuu Weimarin kautta Leipzigiin. Bach toimi Weimarissa vuosikymmenen verran hovimuusikkona. Matkalla kuulemme mm. Bachin ajasta Weimarissa ja Köthenissä. Weimarissa pidämme lyhyen kävely- ja kahvittelutauon. Leipzigiin saavumme alkuillasta.

PÄIVÄT 3–4

Vietämme kaksi päivää Leipzigissä, yhdessä Saksan johtavista kulttuurikaupungeista. Päivien aikana on hyvin aikaa omatoimiseen tutustumiseen kaupunkiin, lisäksi tutustumme Tuomaskirkkoon, Bach-museoon, Nikolainkirkkoon sekä soitinmuseoon ja syömme yhteisen illallisen. Illallisen yhteydessä tutustumme Bachin ajanruokakulttuuriin. Matkan kruunaa Johannes-passio-esitys Tuomas-kirkossa torstaina 28.3.

PÄIVÄ 5

Lähdemme aamulla noin 200 km linja-automatkalle kohti Berliiniä, josta lento Helsinkiin. Alustava paluuaika Helsinkiin klo 16.00.

 

Hinta

Matkan alustava hinta-arvio on 1 560 € kahden hengen huoneessa ja 1 790 € yhden hengen huoneessa. Tarkka hinta varmistuu, kun ryhmä on kasassa.

Hintaan sisältyy: reittilennot turistiluokassa: Helsinki–Berliini–Helsinki, Topi Linjaman luennot ja opastus, matkavastaavan palvelut, paikallinen englanninkielinen opastus (Bach-museo ja Bachhaus), yksi yhteinen illallinen (ei juomia) perusmenulla, sisäänpääsymaksut ohjelman mukaisiin kohteisiin, konserttilippu Johannes-passioon, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus aamiaisineen, bussikuljetukset ohjelman mukaan, marginaalivero, vastuullisen matkanjärjestäjän palvelumaksu.

Hintaan ei sisälly: Ruokailut (lukuun ottamatta aamupaloja hotelleissa ja yhteistä illallista), matkustaja- tai matkatavaravakuutukset, henkilökohtaiset palvelumaksut tai erikseen tilatut lisäjärjestelyt.

Varauksen vahvistaminen ja maksu- ja peruutusehdot

Voit varmistaa paikkasi matkalle ilmoittautumalla alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme ennakkolaskun (200 €). Loppumaksun eräpäivä on 15.2.2024. Paikkoja on rajatusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peruutusehdoissa sovellamme vastuullisen matkanjärjestäjän (CWT Finland Oy) ryhmämatkojen erityisehtoja, matkallelähtijä on velvollinen maksamaan matkansa peruuntumisesta aiheutuneet kustannukset.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittumiset viimeistään 10.12.2023 sähköisellä lomakkeella link.webropol.com/ep/Bachinjaljilla

Matkalle mahtuu 28 matkustajaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssijärjestäjällä on oikeudet ohjelmanmuutoksiin tarvittaessa.

Lisätietoja: rehtori Niko Rantanen, niko.rantanen@kkro.fi tai 044 4639 211

 

Esite

Halutessasi voit ladata kurssin esitteen alla olevasta linkistä:
Bachin jalanjäljissä 3-2024, esite

Jaa tämä sivu omissa some-kanavissasi: