Miltä kuulostaisi kesätyö Heinäkallion leirikodissa, Kangasalla?
Lue tarkemmat tiedot alta ja hae mukaan!

OSA-AIKAINEN KEITTÄJÄ/SIISTIJÄ, Heinäkallion leirikoti, Raikku, Kangasala

Haemme KEITTÄJÄ/SIISTIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävään kuuluu Heinäkallion leirikodin (www.heinakallio.fi) ruoanvalmistukseen liittyvät työt sekä kerrossiivoojan tehtävät. Heinäkallion kevät ja syksy koostuu pääasiassa viikonloppuleireistä. Kesällä talo täyttyy rippikoululaisista ja lastenleiriläisistä. Tarvitsemme pääemännän lisäksi maaliskuun alusta lokakuun loppuun (tai sopimuksen mukaan) avoimen, oma-aloitteisen, tiimityöstä tykkäävän ja reippaan työotteen omaavan henkilön osa-aikatyöhön.  Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista. Heinäkallion sijainnin takia oma auto on tarpeellinen.

Palkkaus:  TES:n mukainen.
Lisätiedot
: hanna.oja-nisula@kkro.fi / 044 4639226
Hakemukset: Hae heti, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen heinakallio@kkro.fi


HEINÄKALLION LEIRIKESÄ HAKEE

* kahta avustavaa henkilöä keittiölle ja siivoukseen
* yhtä kesäisäntää

Heinäkallion kesä on elämää täysi.  Haemme Lotan tiimiin kolmea työtä pelkäämätöntä, oma-aloitteista ja hyvän asenteen omaavaa kesätyöntekijää. Tarvitsemme kahta avustavaa henkilöä keittiölle ja siivoukseen.  Lisäksi töitä olisi tarjolla niin sanotusti kesäisännälle, jolla pysyy vasara, vesuri, moppi ja tiskirätti hyppysissä. Työtunteja olisi tarjolla sopimuksen mukaan kesäkuun alusta elokuulle. Työsuhde-etuina ovat mm. majoitus, rantasauna ja monipuolinen työ.  Hygieniapassi on välttämätön, ja oma auto on eduksi.

Palkkaus:  Tuntipalkka. Työkokemus huomioidaan.  
Lisätiedot:
hanna.oja-nisula@kkro.fi / 044 4639226
Hakemukset: Vapaamuotoiset hakemukset maaliskuun puoliväliin (16.3.) mennessä osoitteeseen: heinakallio@kkro.fi .