Loading...

Opintolinjoja moneen tarpeeseen

Opisto on hyvä vaihtoehto miettiessäsi opiskelupaikkaa. Opistomme tarjoaa hyvät puitteet ammattiin kouluttautumiseen useilla eri opintolinjoilla ja peruskoulun arvosanojen korottamiseen tai oman jatko-opintopolun miettimiseen TUVA-koulutuksessa tai Elämänsä tekijä-linjalla. Tarjoamme myös aikuisten perusopetusta niille oppivelvollisuusiän ylittäneille, joilta puuttuu suomalainen peruskoulun päättötodistus. Vaikeasti vammaisille opintoja tarjoamme Omin siivin- ja Omin vahvuuksin -linjoilla.

Saat lisätietoja eri opintolinjoista, niille hakemisesta ja Opistolla opiskelusta näiltä sivuilta. Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia jää epäselväksi. Lisäkysymykset kannattaa osoittaa Opiston toimistolle tai rehtorille.

Toivottavasti mielenkiintosi herää ja päätät jättää hakemuksesi!

Hyvä tietää

Opiskelukustannukset

Opiskelukustannukset vaihtelevat linjoittain: osa linjoista on opiskelijalle täysin ilmaisia ja osassa peritään kurssimaksu ja/tai erilaisia viranomaismaksuja. Hinnat selviävät kunkin linjan kohdalta erikseen.

Majoittuminen Opistolla opintojen ulkopuolella viikonloppuisin ei ole muun toiminnan vuoksi mahdollista kuin poikkeustapauksissa. Viikonloppumaksu on tällöin 25 euroa.

Opintotukea Opistolla suoritettaviin opintoihin on mahdollista saada voimassa olevan opintotukilain mukaisesti. Tarkemmat tiedot löytyvät Kelan esitteistä ja Internet-sivuilta.

Päiväjärjestys

Opiskelu Opistolla rytmittyy seuraavalla tavalla:

Maanantai-perjantai
08.00 Aamupala
08.30-9.45 Oppitunti 1
09.50 Aamuhartaus
10.00-11.15 Oppitunti 2
11.15-12.00 Lounas
12.00-13.15 Oppitunti 3
13.30-14.45 Oppitunti 4
15.00-16.15 Oppitunti 5
16-17 Päivällinen
22.30 Asuntolan ovien sulkeminen

Kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua Opiston yhteiseen ohjelmaan. Opistolla järjestetään aamuhartaus arkiaamuisin klo 9.50 ja Opiston tunti lukujärjestykseen merkittyinä torstaipäivinä klo 12.00-13.15. Muuta yhteistä toimintaa ovat syksyn ja kevään Opiston ystävien päivät. Asuntolassa on iltatoimintaa.

Ohjeita hakemiseen

Haku opintolinjoille vaihtelee linjoittain. Ohjeet löydät kunkin linjan kohdalta.

Joillekin linjoille voit tulostaa paperihakemuksen linjan hakuohjeet-sivun lopusta. Hakemus on pdf-muodossa ja tarvitset sen avaamiseen pienen Acrobat Reader -ilmaisohjelman. Jos sitä ei ole vielä koneellasi, voit ladata sen osoitteesta: www.adobe.fi. Verkkosivuiltamme ladattavat hakemukset voi täyttää tietokoneella ennen tulostamista ja allekirjoittamista. Huomioithan, että hakemusta ei voi kuitenkaan tallentaa omalle koneelle täytettynä.

Hakemukset voi aina myös tilata Opiston toimistosta.

Ammatillinen koulutus

Kalajoen Kristillisessä Opistossa voit suorittaa seuraavat tutkinnot:

Tutkinnon suorittamistapa on joustava ja tutkinnot muodostuvat eri osista, joissa taidot ja osaaminen osoitetaan aidoissa työtilanteissa valtakunnallisten ammattitaitovaatimusten ja arviointikriteerien mukaan. Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksena!

Tarkempia tietoja asiasta saat Opiston toimistosta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Perusopetus ja nivelvaiheen koulutus

Kalajoen Kristillinen Opisto tarjoaa mahdollisuuden saada perusopetuksen päättötodistus tai korottaa todistuksen numeroita

Vapaa sivistystyö

Kalajoen Kristillisen Opiston monipuoliset vapaan sivistystyön opinnot tarjoavat kaikille mahdollisuuden oppia uutta!