Loading...

Fannin tupa on pieni kierrätyskeskus Kalajoen Kristillisen Opiston pihapiirissä. Kierrätyskeskuksen löytää Kalajoen kaupungintalon ja Päiväkoti Arkin välistä, pienen rivitalon keskimmäisistä tiloista.

Astu peremmälle Fannin tupaan!

Ehkä löydät etsimäsi tästä…

…ja lapsille tästä.

Fannin tuvasta löydät vaatteita, kenkiä, kodin tekstiilejä, astioita, leluja, kirjoja, koriste-esineitä, pientä kodintavaraa – ja muuta sekalaista.
Tavaroiden tuotto ohjataan Kalajoen Kristillisen Opiston yhteistyöoppilaitoksen hyväksi Tansaniassa ja toiminnalla tuetaan myös paikallista diakonia- ja sosiaalityötä täällä Kalajoella.

Maksuvaihtoehtoina käy sekä kortti että käteinen.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme!

Aukioloajat

Tiistai klo 10-16
Keskiviikko 10-16
Torstai 10-16
Perjantai 10-16
Lauantai 10-14

Lahjoitustavarat

Huom! Otamme vastaan vain yhden kassillisen/laatikollisen tavaraa kerrallaan.

Fannin tupa ottaa vastaan lahjoituksena siistikuntoista ja ehjää pientä kodintavaraa: vaatteita, kenkiä, kodin tekstiilejä, leluja, astioita, tauluja, koriste-esineitä, urheiluvälineitä, elokuvia jne. Huom! Huonekaluja tai muita isoja tavaroita emme pysty vastaanottamaan tilojen rajallisuuden vuoksi.

Lahjoitathan vain sellaisia tavaroita, jotka kelpaavat myyntiin. Älä tuo rikkinäisiä tai huonokuntoisia tavaroita. Poikkeuksen tekevät ainoastaan kuluneet lakanat, verhot tms. jotka pystytään jatkojalostamaan matonkuteiksi. Niitä otamme mielellämme vastaan.

Lahjoitustavaroita voi tuoda Fannin tuvalle aukioloaikojen mukaisesti ja erikseen sovitusti myös ma-pe klo 8-16. Mikäli olet epävarma lahjoitustavarasta, voit olla yhteydessä etukäteen Fannin tupaan p. 050 328 7655.

Nyakaton Raamattuopisto

Fannin tuvan tuotto ohjataan Nyakaton Raamattuopiston toiminnan tukemiseen. Nyakaton Raamattuopisto sijaitsee Tansanian Mwanzassa, Viktoriajärven rannalla. Opistolla koulutetaan muun muassa seurakuntatyön ammattilaisia (paikallisia evankelistoja) ja pappeja yhteistyössä Iringan yliopiston kanssa. Ystävyysoppilaitossopimus on ollut voimassa 9.10.2019 alkaen. Yhteistyön tavoitteena on, että molemmat oppilaitokset hyötyvät ja voivat ottaa oppia toinen toisiltaan.

PAIKKO-osaamistodistus

Fannin tupa on PAIKKO-järjestelmällä tunnistettu oppimisympäristö, missä voi hankkia osaamista liiketoiminnan perustutkinnon ammatillisen tutkinnon osista. Työskentelemällä Fannin tuvalla (palkkatukityö, kuntouttava työtoiminta, työkokeilu, vapaaehtoistyö) voit saada PAIKKO-osaamistodistuksen, mitä voi hyödyntää esimerkiksi työnhaussa tai mahdollisten opintojen aloittamisessa.
Lisätietoa PAIKKO-järjestelmästä
Tunnistettu oppimisympäristö -raportti

Yhteystiedot

Fannin tupa
Kasarmintie 2 A 2, 85100 Kalajoki
p. 050 328 7655

Facebook: Fannin tupa
Instagram: fannin_tupa