Haemme nuorisotyöntekijää Ulkopuolisuudesta yhteyteen -hankkeelle. Hankkeella edistetään maahanmuuttajanuorten osallisuutta ja kotoutumista nuorisotyön keinoin.

Tehtävänäsi on järjestää yhteistyössä hanketoimijoiden kanssa toimintaa, joka kokoaa yhteen maahanmuuttajataustaiset ja suomalaiset nuoret. Tavoitteena on edistää hyviä etnisiä suhteita ja maahanmuuttajien osallisuuden kokemusta. Käytännön toteutusmuotoina toimivat mm. monikulttuurisuuskerhot, nojatuolimatkailuillat, PopUp-ravintolatoiminta ja kansainvälinen kahvila.

Hankkeen avulla tuetaan maahanmuuttajien tutustumista suomalaiseen yhteiskuntaan ja kolmanteen sektoriin. Hankkeen aikana pyritään perustamaan yhdessä maahanmuuttajien kanssa monikulttuurisuusyhdistys. Lisäksi hankkeen aikana aloitetaan maahanmuuttajien vertaismentoroinnin toimintamalli, jonka avulla tuetaan maahanmuuttajien aktiivista kansalaisuutta ja osallisuutta.

Hakijalta edellytetään

  • Nuorisotyöhön soveltuvaa koulutusta tai muuten hankittua osaamista
  • Hyviä sosiaalisia taitoja
  • Kykyä verkostoitua ja rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä
  • Kykyä itsenäiseen työntekoon sekä tiimityöskentelyyn

Arvostamme

  • Kokemusta maahanmuuttajatyöstä tai kansainvälisyydestä
  • Positiivista asennetta sekä halua sitoutua opiston toimintaan ja arvopohjaan

Työ alkaa tammikuussa 2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen, hanke päättyy 31.5.2020. Hankkeelle on tarkoitus hakea jatkoa kun hankeaika päättyy. Palkkaus ja työehdot yksityisen opetusalan TES:n mukaan. Hakijaa pyydetään esittämään myös oma palkkatoive.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja: rehtori Niko Rantanen 044-4639211, niko.rantanen@kkro.fi (lomalla viikolla 43)

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa 16.11.2018 klo 15.00 mennessä merkinnällä “Hakemus/nuorisotyö” osoitteeseen Kalajoen Kristillinen Opisto / rehtori, PL 26, 85100 Kalajoki. Hakemuksia ei palauteta. Hakemuksen voi toimittaa myös sähköisenä rehtorin sähköpostiin.