Haemme kasvatusaineiden opettajaa virkavapaan ajaksi syyslukukaudelle 2021. Työsuhde alkaa 2.8. ja päättyy vuoden lopussa. Kasvatusaineiden opettajan työ pitää sisällään opetuskokonaisuuksia varhaiskasvatukseen liittyvistä aiheista, opiskelijoiden henkilökohtaista ohjaamista, työelämäyhteyksien ylläpitämistä päiväkotien ja seurakuntien kanssa sekä näyttöjen ohjaamista ja arvioimista.

Työ sopii sinulle, joka olet varhaiskasvatuksen ammattilainen. Olet valmis oppimaan uutta ja pidät itsenäisestä työstä, mutta olet myös valmis toimimaan osana ammatillisen koulutuksen tiimiämme. Tehtävä sopii myös sinulle, joka kaipaat nykyiseen työhösi uudenlaista haastetta tai puolen vuoden mittaista ajanjaksoa, jossa voit nähdä varhaiskasvatusta ammatillisen koulutuksen näkökulmasta.

Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Palkkaus ja työehdot yksityisen opetusalan TES:n mukaisesti.

Lisätietoja:
rehtori Niko Rantanen 044-4639211, niko.rantanen@kkro.fi
apulaisrehtori Tiina Kauppinen 044-4639219, tiina.kauppinen@kkro.fi
kasvatusaineiden opettaja: Elina Lindelä 044-4639216, elina.lindela@kkro.fi

Hakemus ja cv tulee toimittaa 1.6.2021 mennessä sähköpostilla rehtorille (niko.rantanen@kkro.fi)