Kalajoen Kristillisessä Opistossa haettavana

KOKIN TOIMI

Kalajoen Kristillinen Opisto on vuonna 1942 perustettu monialainen kristillinen kansanopisto. Opiston tehtävänä on järjestää koulutusta ja muuta toimintaa paremman tulevaisuuden puolesta oman arvopohjamme mukaisesti. Järjestämällemme koulutukselle ja muulle toiminnalle pohjavireen antaa avoin ja rohkaiseva kristillinen elämänkatsomus.

Opistossa järjestetään vapaan sivistystyön lisäksi ammatillista koulutusta, perusopetusta ja muuta perustehtävää tukevaa toimintaa. Opistolla on vapaan sivistystyön ylläpitolupa ja toimipiste Kalajoen lisäksi Kangasalla sekä ammatillisen koulutuksen opetusta Oulussa. Opisto omistaa myös sen pihapiirissä toimivan Päiväkoti Arkki Oy:n. Opiston toiminnassa korostuvat mm. kansainvälisyys, hengellinen elämä sekä auttamistyö lähellä ja kaukana. Kestävän tulevaisuuden mukaisesti otamme huomioon eettiset ja ekologiset kysymykset. Opistolla on ollut vapaan sivistystyön kestävän kehityksen sertifikaatti vuodesta 2018 alkaen.

Opistolla on nyt Kalajoella avoinna kokin toimi. Hakijalta edellytetään kokin koulutusta tai vastaavaa sekä voimassa olevaa hygieniapassia. Kokemus aiemmasta kokin työstä katsotaan eduksi.

Meille on tärkeää positiivinen ja aktiivinen asenne työhän sekä asiakaslähtöinen suhtautuminen asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Työtehtäviin kuuluu ruuan valmistus opiskelijoille, päiväkodille ja viikonloppuisin kurssilaisille. Meillä saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista. Ruuassa on korkea omavalmistusaste, joten saat loihtia itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös ruokalistojen suunnitteluun.

Työ alkaa 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan

Lisätietoja:

  • ruokapalveluvastaava Anu Hirvi (anu.hirvi@kkro.fi tai 044-4639 222)
  • rehtori: Niko Rantanen (niko.rantanen@kkro.fi tai 044-4639 211)

 

Hakemus ja cv toimitetaan sähköpostilla rehtorille (niko.rantanen@kkro.fi) 25.4.2021 mennessä.