Kurssisuunnittelijaksi Opistolle

Haemme Kalajoen Kristilliselle Opistolle kurssisuunnittelijaa. Kurssisuunnittelijana olet osa Opiston vapaan sivistystyön tiimiä ja Opiston johtoryhmää. Kurssitiimiin kuuluu lisäksesi kaksi muuta kurssisuunnittelua tekevää ja opiston rehtori. Johtoryhmätyön kautta osallistut koko Opiston toiminnan suunnittelemiseen ja pitkäjänteiseen strategiatyöhön. Olet siis tärkeä osa innostavaa ja kannustavaa yhteisöämme.

Opiston kurssitoiminta painottuu suurelta osin eri kristillisten teemojen alle, lisäksi Opistolla on vahvaa kansainvälistä toimintaa ja eri tutkintoihin johtavaa koulutustoimintaa. Opiston koulutustoiminnalle on omaleimaista lukuisat yhteistyökumppanit.

Kurssisuunnittelu tarkoittaa käytännössä kurssien ideointia ja sisällön suunnittelua, kouluttajien rekrytointia, markkinointia sekä kurssin toteutukseen liittyviä käytännön asioita. Nyt valittavan kurssisuunnittelijan vastuulla on myös Opiston Kangasalla sijaitsevan Heinäkallion leirikeskuksen toiminnan suunnittelu ja kehittäminen yhdessä Opiston yhteistyökumppaneiden kanssa. Kurssisuunnittelija toimii Heinäkallion henkilöstön lähiesihenkilönä. Tehtävänkuvaa voidaan räätälöidä valitun vahvuudet ja Opiston nykytilanne huomioiden.

Sosiaaliset taidot ja verkostoituminen ovat sinulle luontaista, ajatus yleisön edessä olemisesta ei tunnu pahalta, aikataulut pitävät ja osaat organisoida omaa työtäsi erilaisten toimintojen keskellä. Olet avoin muutokselle, joustava ja innokas oppimaan ja suunnittelemaan uutta. Englannin kielen taidosta ja kokemuksesta erilaisten kulttuurien kohtaamisesta on työssä hyötyä. Edellytämme halua sitoutua Opiston arvoperustaan ja koko Opiston toiminnan strategiseen suunnitteluun ja suunnitelmien toteuttamiseen.

Kurssisuunnittelutyötä voit tehdä monenlaisesta koulutus- ja työkokemuksesta käsin. Esimerkiksi kirkollisen-, opetus- tai sosiaalialan koulutuksesta ja työkokemuksesta on tehtävän hoidossa hyötyä.

Palkkaus yksityisen opetusalan TES:n mukaan riippuen työhön valittavan koulutuksesta. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti, mieluiten toukokuun 2024 aikana. Työ tapahtuu suurelta osin virka-aikana, toisinaan myös viikonloppuisin ja iltaisin. Työhön liittyy toisinaan matkustamista. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Hakijalle voidaan tehdä soveltuvuustesti.

Hakemus ja cv tulee toimittaa rehtorin sähköpostiin (niko.rantanen@kkro.fi) 31.3.2024 mennessä otsikolla “Hakemus/kurssisuunnittelija”.

Tiedustelut: rehtori Niko Rantanen, niko.rantanen@kkro.fi, 044 4639211 (lomalla vk. 10)

Opistolla kohdataan
www.kkro.fi