Ladataan Tapahtumat

Tietoa kurssista:

Evankelista Ilkka Puhakka ja Pastori Ville Pitkänen johdattavat osallistujat tutkimaan ja ymmärtämään, miten Jeesuksen alkuperäiset kuulijat ymmärsivät meille tutut vertaukset.

Kuinka juutalainen ympäristö roomalaisten puristuksessa vaikutti siihen, kuinka ihmiset 2000 vuotta sitten kuulivat Jeesuksen sanoman? Viikonloppuna käsitellään Jeesuksen vertauksista mm. Tuhlaajapoikaa, kadonneen lampaan ja kolikon mysteeriä, sekä monia muita vertauksia ajan suoman mahdollisuuden mukaan.

Opetusviikonloppu toimii myös hyvänä alkustarttina vuoden 2018 syksyllä tehtävään Israelin opintomatkaan ”Jeesuksen jalanjäljissä” Ilkka Puhakan ja Ville Pitkäsen opastamana. 10 päivän Israelin matkalla mennään konkreettisesti niille paikoille ja maisemille, jotka toimivat Jeesuksen näyttämönä. Opetusviikonloppuun osallistuminen ei millään tavoin sido osallistumista Israelin matkaan, johon ilmoittautumiset tapahtuvat eri yhteydessä. Viikonloppuun osallistujat saavat etusijan syksyn matkalle.

Opettajat:

Evankelista Ilkka Puhakka on Missio Europen julistaja, joka on toiminut aiemmin Kansan Raamattuseuran sananjulistajana ja tehnyt työtä mm. Venäjän vankiloissa yli 20 vuotta. Puhakka on pidetty ja rakastettu opettaja ja julistaja yli kirkkokuntarajojen. Hänen ”tavaramerkkinsä” on syvälle luotaava, huumorilla maustettu Sanan opetus. Hyvän huumorin ja armollisuuden täyttämät tilaisuudet ovat yleensä myös aina kuulijoiden kansoittamat.

Pastori Ville Pitkänen toimii Seinäjoen helluntaiseurakunnassa, vastaten raamattukoulutoiminnoista ja opettaen yli kirkkokuntarajojen eri seurakunnissa ja raamattukouluissa. Entisenä poliisina Pitkänen tykkää tutkia asioita syvästi ja perusteellisesti, ja vääntää ne rautalangasta kuulijoilleen selkeiksi suuntamerkeiksi.

Ohjelma:

PERJANTAI 2.3.
Ilmoittautuminen ja majoittuminen
17–18 Päivällinen
18–20 Opetukset: Johdanto vertausten maailmaan
20– Iltapala

LAUANTAI 3.3.
08–09 aamupala
9–11.30 Opetukset: Jeesuksen vertauksia
11.30–12.30 Lounas
12.30–14.30 Opetukset: Jeesuksen vertauksia
14.30–15.30 Päiväkahvit
15.30–17 Opetukset: Jeesuksen vertauksia
17–19 Päivällinen
19–20 Iltaohjelmaa
20– Iltapala
Saunat lämpimänä

SUNNUNTAI 4.3.
8–9 Aamupala
9–12 Opetukset: Jeesuksen vertauksia
12– Lounas ja kahvit

Hinnat

HINNAT:
– Majoitus 60 € / hlö 2 hh, 100 € / hlö 1 hh
– Kaikki ohjelmaan merkityt ruokailut 55 €
– Kurssimaksu 30 €

Vähävaraiset voivat hakea avustusta kurssimaksuihin. Hakulomakkeen saa Opiston toimistosta tai näiltä verkkosivuilta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedustelut:

Ilmoittautumiset Opiston toimistoon 16.2.2018 mennessä:

– Sähköpostilla toimisto@kkro.fi tai
– Puhelimitse 08 4639 200

Katso kurssi-ilmoittautumisen peruutusehdot tästä.

Liitteet:

Jaa tämä sivu omissa some-kanavissasi: