Ladataan Tapahtumat

Tule tekemään ihania betonitöitä ja upeita kipsireliefejä sisustukseen, puutarhaan ja parvekkeelle! Betonitöissä opitaan tekemään pieniä koriste- ja käyttöesineitä, kuten kurpitsoja, laattoja, lyhtyjä, kynttilänjalkoja tai vaikka koristesaappaita omien mieltymysten mukaan, kierrätysmateriaalia hyödyntäen. Kipsireliefi in voi puolestaan ikuistaa ainutlaatuisia hetkiä ja luonnonkauneutta, luonnosta löytyvien materiaalien avulla. Lopputulosta voi viimeisteillä vaikkapa erilaisilla maalaustekniikoilla. Kipsireliefit ehtivät valmistua hyvin myös  äitienpäivälahjaksi! Huomaathan, että betonitöiden kuivumisaika on noin viikko. Työt voi kuljettaa kotiin jo kurssin päätyttyä.

Molempien tekniikoiden, niin betonitöiden kuin kipsireliefi en, avulla saa helposti luotua upeita ja tyylikkäitä kokonaisuuksia kotiin ja puutarhaan. Kun tekniikka on kerran opittu ja se on hyvin hallussa, voi harrastusta jatkaa kotona tai vaikkapa omissa harrasteryhmissä.

Kurssin opetus tapahtuu Opiston tunnelmallisessa Tyynelässä sekä sään salliessa Opiston ulkoalueilla. Kurssimaksuun sisältyy opetuksen lisäksi tekniikoiden perustarvikkeet. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi työvälinelistaus lähempänä kurssin alkua. Mukaan tälle toivekurssille mahtuu 15 nopeinta!

Kurssin ohjaajana toimii Päivi Kiviniemi-Kaikkonen. Päivi on opettanut Oulun alueen eri kansalaisopistoissa ja hänen erityistä osaamisalaansa ovat mm. kädentaidot ja kotitalous. Päivi kuvaa itseään seuraavasti: ”Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja minua pidetään helposti lähestyttävänä. Ohjeistan ihmisiä kärsivällisesti ja rauhallisesti uusien asioiden oppimisessa.”

Tämän kurssin tuotokset sopivat paitsi oman kodin ja puutarhan viimeistelyyn, myös vaikkapa lahjoiksi tai tervehdyksiksi kevään ja kesän juhliin. Kurssi itsessään on myös mainio äitienpäivälahja!

Ohjelma

PERJANTAI 10.5.

16.00 Tervetuloa Opistolle!
Majoittuminen ja päivällinen

17.30 Kurssin aloitus ja kokoontuminen tunnelmallisessa Tyynelässä. Kipsitöiden aloittaminen.

20.30 Iltapala

Mahdollisuus saunoa

LAUANTAI 11.5.

8.00 Aamiainen

9.00 Uusi aamu, uudet kujeet. Betonitöiden aloitus.

11.30 Lounas

12.30 Työskentely jatkuu

14.00 Välipala

14.30 Työskentelyn viimeistelyä, palautteen keräämistä, todistusten jakoa

16.00 Päivällinen ja kotiin lähteminen

 

Hinnat ja ilmoittautuminen

Hinnat

  • Kurssimaksu 80 €, sisältäen kurssilla käytettävät tekniikoiden perustarvikkeet
  • Ruokailupaketti 45 €, sisältäen kaikki ohjelmassa mainitut ateriat. Mahdollisuus yksittäisiin ruokailuihin erillisen hinnaston mukaisesti.
  • Majoitus 2 hh 35 €/yö/henkilö, 1 hh 55 €/yö

Kurssille mahtuu mukaan 15 henkilöä. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan heti, kuitenkin viimeistään 15.4.2024 Opiston toimistoon:

 

Peruutusehdot

Kursseille ja tapahtumiin ilmoittautumisessa ja ilmoittautumisen peruuttamisessa noudatetaan seuraavia peruutusehtoja:
– Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 8 päivää ennen tapahtuman alkua.
– 7–3 päivää ennen tapahtumaa tehdystä peruutuksesta veloitamme 30 % tapahtuman maksuista, siitä osuudesta mikä on varattu ilmoittautumisen perusteella.
– Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen tai jätetään kokonaan tekemättä, perimme maksut täysimääräisinä.
– Sairaustapauksissa maksuja ei peritä (toimitettava lääkärin tai terveydenhoitajan todistus)
– Peruutukset tehdään Opiston toimistoon.
– Jos osallistuja joutuu keskeyttämään kurssin, maksuja ei palauteta.

 

Esite

Halutessasi voit ladata kurssin A4-esitteen tästä linkistä:
Kaunista kotiin 5-2023, ohjelmalehtinen

Jaa tämä sivu omissa some-kanavissasi: