Ladataan Tapahtumat

 

Perinteisellä välipäiväleirillä tutustutaan rauhan kuninkaaseen, tutkitaan Raamattua ja pidetään hauskaa!

Pajat

Leirillä syvennytään kiinnostaviin aiheisiin työpajoissa. Alustavat ilmoittautumiset pajoihin tehdään jo ilmoittautumislomakkeessa. Pajoja on yhteensä neljä:

 1. Draamatyöpaja
  Draamapajassa lämmitellään nauruhermoja ja heittäydytään hauskoihin esityksiin. Tässä pajassa tutkitaan maailmaa näytelmän avulla ja viilataan sketsejä ja esityksiä entistä paremmiksi.
 1. Räppipaja
  Räppipajassa luodaan musiikkivideo. Pajassa laitetaan riimit kohdilleen, purkitetaan itse tehty biisi ja kuvataan musiikkivideo, joka esitetään Opiston 80-vuotisjuhlassa Opiston ystävien päivillä.
 1. Keittiöpaja
  Keittiöllä päästään leipomaan useampaa sorttia erilaisia herkkuja, niin makeaa kuin suolaistakin. Parhaat reseptit voi laittaa ylös omaan reseptikirjaan.
 1. Luova paja
  Tässä pajassa annetaan luovuuden kukkia esimerkiksi kirjoittamisen, askartelun, maalaamisen ja valokuvauksen keinoin. Pajassa pääsee testaamaan monipuolisesti erilaisia menetelmiä luovuuden herättelemiseksi.

Kenelle

Leiri on suunnattu 7–13-vuotiaille koululaisille. Mukaan mahtuu ensimmäiset 50 ilmoittautunutta.

Huom. Aiemmin välipäiväleirille on otettu myös 14-vuotiaita leiriläisiä. Viime vuosina leirit ovat kuitenkin olleet tupaten täynnä, ja siksi päätimme muokata ikärajaa. 14-vuotiaat voivat osallistua jo monille nuortenleireille, mm. 10.–12.12. järjestettävälle adventtileirille Opistolla. Toivottavasti näemme siellä!

Hinta

 • Leirin täysihoitohinta omin liinavaattein 50 euroa
 • Sisaralennus -5 euroa
 • Vähävaraiset voivat hakea avustusta leirimaksuun. Katso ehdot ja lataa lomake täältä.

Vetäjät

Tinja Halunen, Sami Siltanen ja mahtava leiritiimi

Lisätietoja vetäjiltä

 • Tinja Halunen, 045 2722 417, tinja.halunen@uusherays.fi
 • Sami Siltanen, 050 5737 625, sami.siltanen@kkro.fi

 

Jaa tämä sivu omissa some-kanavissasi: