Ladataan Tapahtumat

Tietoa tapahtumasta

Joko olet täyttänyt 10 vuotta? Vai ovatko juhlat vielä edessäpäin? Olipa niin tai näin, jos olet syntynyt vuoden 2013 aikana, olet tervetullut Me kympit -Kymppileirille. Leiri järjestetään Kristillisellä Opistolla 29.9.–1.10.2023. Leiri on tarkoitettu vain kymmenenvuotiaille. Senpä vuoksi ohjelma onkin täyden kympin arvoinen.

Leiri alkaa perjantaina 29.9. klo 17.00 majoittumisella ja leirimaksujen keräämisellä. Leiri päättyy sunnuntaina 1.10. klo 14.30. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje viikon 37 aikana. Kirjeestä löytyy leirin tarkemmat tiedot, mm. pakkauslista ja osallistumiskortti. Ole nopea, sillä leirille mahtuu vain 50 ensimmäistä!

Voit osallistua myös pelkästään leirin yhteydessä vietettäville kymppisynttäreille. Juhlaa vietetään sunnuntaina 1.10. klo 13.00–14.30 Opiston juhlasalissa. Juhlahumussa on mukana mm. taikuri Elias Kvist. Synttäreillä tarjotaan tietenkin täytekakkua. Pelkille Kymppisynttäreille osallistuminen on maksutonta, mutta muista silti ilmoittautua mukaan, että voimme huolehtia, että kaikille löytyy syötävää, eikä täytekakku lopu kesken.

Hinta

Leirin hinta 70 €. Kalajoen seurakunnan jäsenille 35€.

Ilmoittautuminen

leirille ja kymppisynttäreille tapahtuu Opiston nettisivujen kautta nettilomakkeella perjantaihin 16.9. mennessä, netti-ilmoittautuminen sulkeutuu tämän jälkeen. Linkit löytyvät myös tästä alhaalta. Tarvittaessa voit ottaa myös yhteyttä Opiston toimistoon toimisto@kkro.fi. Jos ilmoitat lapsesi vain 10-synttäreille, käytäthän sille varattua omaa linkkiä.

Koko Kymppileiri: https://link.webropol.com/ep/kymppileiri23

Vain Kymppisynttärit: https://link.webropol.com/ep/kymppijuhla23

Ilmoittautuminen myös soittamalla Opiston toimistoon.
– puh. 08 4639 200

 

Jaa tämä sivu omissa some-kanavissasi: