Ladataan Tapahtumat

Matka suuntautuu Victorianjärven Itäiseen hiippakuntaan, jonka keskuspaikka on Mwanza.  Osallistumme hiippakunnan missioviikolle, tutustumme kirkon elämään, opetukseen ja käytäntöihin.

Osallistuminen missioviikkoon tarkoittaa sitä, että olemme mukana kirkon evankelioimistapahtumassa. Lähtijältä edellytetään sopeutumista paikallisen kirkon opetukseen ja käytäntöihin, hyvää terveydentilaa ja kävelykuntoa. Viikon aikana kutsumme yhdessä paikallisten kanssa ihmisiä mukaan kirkon tilaisuuksiin ja jäsenyyteen. Viikon päätteeksi on kastejumalanpalvelus. Ohjelmassa on myös Safari Serengetin luonnonpuistoon ja mahdollisesti reissun lopuksi päivä Intian valtameren rannalla.

Osallistumismaksu on 2000 – 2200 euroa. Siihen sisältyvät lennot Helsingistä eteenpäin, samoin matkat, majoitus ja ruokailut Tansaniassa. Hintaan eivät sisälly lähtijöiden mahdollisesti tarvitsemat rokotukset, malarialääkitys ja matkavakuutus.

Matkan ajankohta on 13.-24.6.2022. Tarkka ajankohta riippuu lentojen sopivuudesta, joten 12.6. ja 25.6. kannattaa varata mahdollisiin siirtymisiin lentokentälle ja takaisin.  Lentoaikataulu varmistuu alkukevään aikana.

Opintomatka toteutetaan yhteistyössä Oulun hiippakunnan, Lapuan hiippakunnan ja Kalajoen Kristillisen Opiston kanssa.

Matkanjohtajina toimivat Matti Laurila Oulun hiippakunnasta, Jukka Jämsén Lapuan hiippakunnasta ja Hanna Oja-Nisula Kalajoen Kristilliseltä Opistolta.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Hanna Oja-Nisula / hanna.oja-nisula@kkro.fi / 044 463 9226.  Ilmoittautua voi myös Opiston nettisivujen kautta. Pelkkä ilmoittautuminen ei riitä, vaan mukaan haluavien on ennen ilmoittautumista otettava yhteyttä Hanna Oja-Nisulaan. Matkalle on vielä muutama vapaa paikka.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Jaa tämä sivu omissa some-kanavissasi: