Ladataan Tapahtumat

Tietoa tapahtumasta

Yhdessä Eteenpäin -viikonloppu voi olla uusi alku tai kaivattu virkistyksen hetki.

Yhdessä Eteenpäin -viikonloppu on Mennään Eteenpäin -viikonlopun käyneille aviopareille tarkoitettu jatkoviikonloppu, joka auttaa ymmärtämään tunteiden taustalla olevia tekijöitä. Viikonlopussa työskennellään neljällä tasolla: jokainen itse, kukin pari keskenään, pienryhminä ja kaikki osallistujat yhdessä. Yhdessä Eteenpäin -viikonlopun voi käydä useaan kertaan.

Viikonlopun kouluttajat: Yhdessä Eteenpäin -viikonlopun kulusta ja sisällöstä vastaa kaksi avioparia: pappispari ja maallikkopari. Kalajoen kouluttajina toimivat Anna ja Kari Ålander sekä Riitta ja Pekka Vaaramo.

Lisätietoja kurssin sisällöstä: annakari.alander@kolumbus.fi

 

Ohjelma

Yhdessä Eteenpäin -viikonloppu on Mennään Eteenpäin -viikonlopun tapaan tarkoin suunniteltu ja koordinoitu kokonaisuus, joka kuitenkin poikkeaa monin tavoin ”ensimmäisestä viikonlopusta”. Yhdessä Eteenpäin -viikonloppu keskittyy tunteiden taustalla olevien tarpeiden ja niistä nousevien käyttäytymismallien löytämiseen ja ymmärtämiseen.

Viikonloppu koostuu alustuksista ja niitä seuraavista työskentelyjaksoista. Aikataulu on vapaampi kuin perusviikonlopussa.

Yhdessä Eteenpäin -viikonloppu alkaa perjantai-iltana kello 16.30 majoittumisella ja päivällisellä. Ensimmäinen ohjelmaosuus alkaa kello 18.00. Viikonloppu päättyy sunnuntaina yhteiseen ehtoollisen viettoon. Kotiin pääsee lähtemään viimeistään kello 15.

Hinta

Viikonlopun täyshoitohinta on 280 €/aviopari.

Hinta sisältää ohjelman, ruokailut ja majoituksen Opiston Toivola-asuntolassa talon liinavaattein. Kurssimaksu maksetaan viikonloppuun saavuttaessa joko kortilla tai käteisellä.

Vähävaraiset voivat hakea avustusta osallistumismaksuihin. Hakulomakkeen saa Opiston toimistolta (08 4639 200, toimisto@kkro.fi ) ja verkkosivuilta osoitteesta kkro.fi/lyhytkurssit-ja-tapahtumat

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 10.12.2023 mennessä Opiston toimistoon.
– sähköisellä lomakkeella: linki.webropol.com/ep/yhdessaeteenpain24
– puh. 08 4639 200
– sähköpostilla toimisto@kkro.fi

PERUUTUSEHDOT
Kursseille ja tapahtumiin ilmoittautumisessa ja ilmoittautumisen peruuttamisessa
noudatetaan seuraavia peruutusehtoja:
– Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 8 päivää ennen tapahtuman alkua.
– 7–3 päivää ennen tapahtumaa tehdystä peruutuksesta veloitamme 30 % tapahtuman maksuista, siitä osuudesta mikä on varattu ilmoittautumisen perusteella.
– Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen tai jätetään kokonaan tekemättä, perimme maksut täysimääräisinä.
– Sairaustapauksissa maksuja ei peritä (toimitettava lääkärin tai terveydenhoitajan todistus)
– Peruutukset tehdään Opiston toimistoon.
– Jos osallistuja joutuu keskeyttämään kurssin, maksuja ei palauteta.

Esite

Halutessasi voit ladata kurssin esitteen alla olevasta linkistä:
Yhdessä Eteenpäin 1-2024, esite (pdf-tiedosto)

Jaa tämä sivu omissa some-kanavissasi: