Ladataan Tapahtumat
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Yksinlaulukurssi

Yksinlaulukurssien ajankohdat, opettajat & säestäjät

22.–24.2.2019 Kirsi Koivisto & Minna Niinimaa
5.–7.4.2019 Esko Jurvelin & Eliisa Suni (täynnä)
3.–5.5.2019 Esko Jurvelin & Eliisa Suni (täynnä)
17.–19.5.2019 Esko Jurvelin & Eliisa Suni

Yleistä:

Kursseilla painotus yksilöllisessä opetuksessa ja pianistin kanssa työskentelyssä. Viikonloppukursseilla päivittäin 30 min henkilökohtaiset laulutunnit, jossa pianisti on mukana sekä yhtenä päivänä lisäksi 90 min ryhmätunti.

 

Laulunopettajien ja pianistien esittelyt:

Laulunopettajat

Oululainen tenori Esko Jurvelin on tunnetuimpia ja arvostetuimpia laulupedagogeja maassamme. Vuosina 1963–67 hän lauloi Suomen kansallisoopperan solistina useissa merkittävissä rooleissa. Oopperavuosien jälkeen hän on omistautunut opetustyölle Oulun konservatoriossa ja Sibelius-akatemiassa. Myös konserttilavalla Esko Jurvelin on esiintynyt laajalti omine liedresitaaleineen, sekä kirkkomusiikkiteosten tenorisolistina.

Kirsi Koivisto on laulunopettaja (musiikkipedagogi amk), joka on opiskellut laulua mm. DL Sirkka Haaviston johdolla. Koivisto työskentelee suunnittelijaopettajana Kokkolan seudun opistossa, sekä laulunopettajana ja kuoronjohtajana Ylivieskan seudun musiikkiopistossa ja kansalaisopistossa. Hän konsertoi yhdessä pianistien Lena-Maria Gebalan ja Minna Niinimaan kanssa aktiivisesti lied-musiikin saralla.

 

Pianistit

Eliisa Suni on monipuolinen pianisti, säestäjä ja kamarimuusikko. Tällä hetkellä hän työskentelee Jyväskylän ammattikorkeakoulussa säestyksen lehtorina, minkä lisäksi hän on erittäin kysytty säestäjä konserteissa, kilpailuissa, mestarikursseilla ja kuorojen harjoituspianistina. Hän on toiminut oopperakorrepetiittorina Jyväskylän alueoopperassa sekä Savonlinnan oopperajuhlilla.

 

Minna Niinimaa on valmistunut pianopedagogiksi Turun musiikkiakatemiasta opettajinaan Jukka Juvonen ja Niklas Pokki ja täydentänyt opintojaan myös Franz Liszt -korkeakoulussa Weimarissa, Saksassa. Musiikin maisteriksi hän valmistui Tukholman kuninkaallisen musiikkiakatemian soolo- ja kamarimusiikkiin suuntautuvassa Edsbergissä opettajinaan Mats Widlund, Mats Zetterqvist ja Per Lundberg. Kilpailumenestystä Minnalla on muun muassa Pianoaura- ja Leevi Madetoja pianokilpailuista. Tällä hetkellä Minna opettaa pianonsoittoa Rauman ja Naantalin musiikkiopistoissa.

 

Hinnat:

  • Kurssimaksu 155 €
  • Viikonlopun ruokailut 55 €
  • Majoitus 1 hh 100 €, 2 hh 60 €/hlö

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen viimeistään kolme viikkoa ennen kurssia Opiston toimistoon

Jaa tämä sivu omissa some-kanavissasi: