Tekijät vaihtuvat, työ jatkuu: syksyllä toinen kurssisuunnittelijamme Päivi Niemelä siirtyy Opistolla toisiin tehtäviin, ja Anna Lahtinen ottaa vastaan kurssisuunnittelijan tehtävät Sirpa Bergmanin työparina. Annalla on pitkä kokemus lasten ja nuorten leirien suunnittelusta ja toteuttamisesta, ja nyt tontti laajenee kaikenikäisten kurssitoimintaan.

Syksyn kurssitoiminta käynnistyy perinteisesti varhaiskasvatuksen starttipäivillä, ja kurssikalenterissa ovat mukana monet tutut viikonloput, kuten naistenpäivät lokakuussa ja sydänviikonloppu nyt marraskuussa. Bible Journaling -kurssi, maahanmuuttajien tukihenkilöiden viikonloppu ja marraskuinen avioliittotapahtuma ovat myös vakiinnuttaneet paikkansa syksyn kalenterissa. Erityisesti iloitsemme siitä, että Sovintoon elämän kanssa – terapeuttisen sielunhoidon koulutus saa jatkoa ja uusi kurssi starttaa elokuussa puolitoistavuotisen taipaleensa. Opiston ensimmäiset sielunhoitoterapeutit valmistuivat viime syksynä.

Tulevaan lukuvuoteen mahtuu tietysti myös uutuuksia. Keväällä tarjoamme varhaiskasvatuksen työntekijöille suunnatun Luovaa leikkiä – ilmaisun iloa -draamakasvatuskoulutuksen. Nyt voit jo panna korvan taakse ensi kesänä tarjontaamme tulevan huippusuositun elämänkaarikirjoittamisen kurssin, jota tulee vetämään menetelmän kehittäjä, kirjailija ja psykoterapeutti Pepi Reinikainen.

Tiesithän, että toteutamme paljon kursseja yhteistyössä esimerkiksi järjestöjen kanssa niin Opistolla kuin Heinäkalliollakin? Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, jos esimerkiksi kuorosi, seurakuntasi, urheiluseurasi tai muu yhdistyksesi kaipaisi räätälöityä koulutusviikonloppua hyvässä täysihoidossa!

Opistolla kohdataan!

Päivi Niemelä ja Sirpa Bergman,
kurssisuunnittelijat

Ps. Uusi Opistolla kohdataan -lehti ilmestyy elokuun alussa. Voit tutustua lehteen jo näillä verkkosivuilla. Lehdessä mainitut kurssit on lisätty myös näiden verkkosivujen kurssikalenteriin.