Kurssisuunnittelijaksi Opistolle?

Opiston pitkäaikaisen työntekijän Sirpan jäädessä eläkkeelle haemme Kalajoen Kristilliselle Opistolle kurssisuunnittelijaa. Kurssisuunnittelijana vastuullasi ovat Opiston ja Kangasalla sijaitsevan Heinäkallion leirikeskuksen toiminnan suunnittelu ja kehittäminen sekä toteuttaminen yhdessä Opiston yhteistyökumppaneiden kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa kurssien ideointia ja sisällön suunnittelua, kouluttajien rekrytointia, markkinointia sekä kurssin toteutukseen liittyviä käytännön asioita. Kurssisuunnittelijana toimit myös Opiston leirikeskuksen Heinäkallion lähiesimiehenä. Olet jäsenenä Opiston johtoryhmässä ja tärkeä osa innostavaa ja kannustavaa yhteisöämme.

Sosiaaliset taidot ja verkostoituminen ovat sinulle luontaista, aikataulut pitävät ja osaat organisoida omaa työtäsi lukuisten eri päällekkäisten kurssien ja toimintojen keskellä. Olet avoin muutokselle, joustava ja innokas oppimaan ja suunnittelemaan uutta. Markkinoinnin ja talouden asiat eivät ole sinulle vieraita. Olet halukas sitoutumaan Opiston arvoperustaan ja koko Opiston toiminnan strategiseen suunnitteluun ja suunnitelmien toteuttamiseen.

Sirpa kuvaa työtänsä seuraavasti: ”Olen saanut tavata ihania ihmisiä ympäri Suomea ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Olen saanut käyttää kaikkia lahjojani ja taitojani sekä oppia myös paljon uusia. Olen saanut työskennellä kannustavassa, lämpimässä työyhteisössä.”

Kurssisuunnittelijan työaika koostuu n. 80% kurssisuunnittelu- ja johtoryhmätyöstä, loppu 20% muodostuu omien vahvuuksien mukaisesta työstä (esim. markkinointi, opetustehtävät tms). Tehtävänkuvaa voidaan räätälöidä valitun vahvuudet ja Opiston nykytilanne huomioiden. Palkkaus yksityisen opetusalan TES:n mukaan riippuen työhön valittavan koulutuksesta. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti, mieluiten toukokuun 2021 aikana. Työ tapahtuu suurelta osin virka-aikana, toisinaan myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Hakijalle voidaan tehdä soveltuvuustesti.

Hakemus ja cv tulee toimittaa rehtorin sähköpostiin (niko.rantanen@kkro.fi) 3.3.2021 mennessä otsikolla “Hakemus/kurssisuunnittelija”.

Tiedustelut:

  • rehtori Niko Rantanen, niko.rantanen@kkro.fi 044 4639211
  • kurssisuunnittelija Sirpa Bergman, sirpa.bergman@kkro.fi 044 4639 226
  • kurssisuunnittelija Anna Lahtinen, anna.lahtinen@kkro.fi 044 4639 208