Haemme työntekijää Opistolla alkavaan Tuuppari–hankkeeseen. Hankkeen työntekijänä suunnittelet ja toteutat pedagogista työpajatoimintaa asiakkaille joilla on työllistymisen este.

Hanketoiminta sisältää esim. elämänhallinnan, vuorovaikutustaitojen ja työelämätaitojen opetusta sekä työharjoittelua. Opintoja voidaan täydentää esim. suomen tai vieraiden kielten, matematiikan ja/tai tieto- ja viestintätekniikan opinnoilla opiskelijan tarpeiden ja Opiston opetustarjonnan mukaan. Hankkeessa järjestetään myös työpajatoimintaa osallistujien vahvuuksien pohjalta, ja lisäksi tarjotaan mahdollisuutta asiakkaan kotona tapahtuvaan tukemiseen ja ohjaukseen. Hankkeessa tehdään tiivistä yhteistyötä Kalajoen kaupungin työllistymispalveluiden ja muiden toimijoiden kanssa.

Opisto tarjoaa palkan lisäksi erinomaisen työyhteisön, hyvän työterveyshuollon ja tyky-edut. Hankkeen toiminnassa sinua tukevat hankkeen ohjausryhmä sekä opiston opetuspalvelut.

Hakijalta edellytetään

  • Opetus- tai sosiaalialan korkeakoulututkintoa sekä työkokemusta
  • Hyviä sosiaalisia taitoja sekä positiivista elämänasennetta
  • Kykyä verkostoitua ja rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä
  • Kykyä itsenäiseen työntekoon

Arvostamme

  • Kokemusta hankkeen toimialan tehtävistä
  • Aiempaa hankeosaamista

Työ alkaa elokuussa 2020 sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen, hanke päättyy 31.12.2021. Hankkeelle on tarkoitus hakea jatkoa kun hankeaika päättyy, mikäli rahoitusta on saatavilla ja toiminnan tarve on todettu. Työehdot yksityisen opetusalan TES:n mukaan (hallinto- ja tukipalveluiden henkilöstö). Palkka n. 3200-3500e/kk hakijan aiemmasta hankkeen toimialaan liittyvästä kokemuksesta riippuen.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

  • rehtori Niko Rantanen 044-4639211, niko.rantanen@kkro.fi
  • kehittämisvastaava Päivi Niemelä 050-4176285, paivi.niemela@kkro.fi

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa 29.5.2020 klo 15.00 mennessä sähköisenä rehtorin sähköpostiin. Haastattelut erikseen kutsutuille pidetään 1.- 4.6.2020.