Opistolla toimit osana Opiston vapaan sivistystyön kurssitiimiä, jossa vastuualueenasi on Opiston nuoriso- ja oppilaitostyö, kristillinen kasvatus sekä lapsille ja nuorille suunnatun kurssitarjonnan suunnitteleminen ja toteuttaminen yhteistyössä eri verkostojen kanssa. Opiston lisäksi toimintaa järjestetään Heinäkallion leirikeskuksessa Kangasalla.

Käytännössä työ on mm. kurssien/leirien ideointia ja sisällön suunnittelua, leirityötä, kouluttajien ja isosten rekrytointia, markkinointia sekä yhteydenpitoa eri yhteistyötahojen kanssa. Opistolla on vahvat yhteydet taustayhteisö Uusheräyksen, paikallisseurakuntien, hiippakunnan ja eri lähetystyökohteiden kanssa. Katso lisää tehtäväänsä vaihtavan nuorisosihteerimme ajatuksia työstään ja Opiston toiminnasta Opiston kotisivuilta.

Työntekijää haetaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tehtävä vaatii mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Hakijalta edellytetään

– tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. nuorisotyön, opetusalan tai teologin koulutus, mahdollisuus hakea myös pappisvihkimystä)

– halua kehittää ja olla mukana lapsi- ja nuorisotyössä

– positiivista asennetta ja aktiivista otetta elämään

– kykyä itsenäiseen työntekoon sekä tiimityöskentelyyn

– hyviä yhteistyötaitoja, sosiaalista luonnetta ja kykyä verkostoitua

– halua sitoutua Opiston toimintaan ja arvopohjaan

Työ alkaa sopimuksen mukaisesti vuoden 2019 syksyn aikana. Palkkauksessa ja työehdoissa noudatetaan yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta, tehtävään hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksen hakemuksessa. Toimeen valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemus on jätettävä Opistolle viimeistään 13.10.2019 osoitteeseen: Kalajoen Kristillinen Opisto / rehtori, PL 26, 85101 Kalajoki. Kuoreen merkintä ”Nuorisosihteerin toimi”. Hakemuksia ei palauteta. Hakemuksen voi toimittaa myös rehtorin sähköpostiosoitteeseen niko.rantanen@kkro.fi.

Lisätietoja: Niko Rantanen, rehtori 044-4639211 / niko.rantanen@kkro.fi. 1.10 – 12.10 välisen ajan olen työmatkalla, tänä aikana voit lähettää minulle tekstiviestin, niin soitan takaisin kun pystyn.