Haemme toimisto- ja taloussihteeriä Kalajoen Kristillisen Opiston ja Uusheräyksen palvelukseen äitiysloman ajaksi. On mahdollista, että työsuhde jatkuu toimistosihteerin tehtävissä toistaiseksi voimassaolevana sijaisuuden jälkeen.

Toimisto- ja taloussihteerin työaika jakaantuu Opiston ja Uusheräyksen välillä. Opiston töissä vastaat päiväkoti Arkin kirjanpidon esivalmisteluista, maksuliikenteestä ja palkanlaskennasta. Päiväkotiin liittyvien töiden lisäksi tehtävänkuvaasi liittyy opintorekisterin hoitamista, Opiston ostoreskontran hoitamista ja toimistosihteerin sijaistamista. Opiston osuus työajasta on 60%. Uusheräyksen töissä vastaat kirjanpidon esivalmisteluista, maksuliikenteestä ja palkanlaskennasta sekä toimit Uusheräyksen johtokunnan sihteerin tehtävissä. Uusheräyksen osuus työajasta on 40%.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallisen alan koulutus). Työn hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, halua oppia uutta, omatoimisuutta ja kykyä hallita useita tehtäviä samanaikaisesti. Arvostamme halua sitoutua Opiston ja taustayhteisömme Uusheräyksen arvoperustaan.

Palkkaus yksityisen opetusalan TES:n mukaan. Palkan lisäksi saat erinomaisen työyhteisön, hyvän työterveyshuollon ja tyky-edut. Työ alkaa 3.5.2021 tai sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus ja cv tulee toimittaa rehtorin sähköpostiin (niko.rantanen@kkro.fi) 3.3.2021 mennessä otsikolla “Hakemus / Toimisto- ja taloussihteeri”.

Tiedustelut:

  • rehtori Niko Rantanen, niko.rantanen@kkro.fi 044 4639211
  • talouspäällikkö Johanna Aarrevaara, johanna.aarrevaara@kkro.fi 044 4639 209