Ladataan Tapahtumat

Valitettavasti joudumme perumaan Kaikenikäisten Kesäseurajatkot Heinäkalliolla.
Kenties ensi kesänä – jos Luoja suo – kohdataan kaikenikäisten kavereiden kanssa juhannuksena Heiniksellä… Kesäseuroissa Kurikassa nähdään!

Kesäseurojen jälkeen on hyvä jatkaa lomailua ja yhdessäoloa Heinäkalliolla.Viikko on kevyesti ohjelmoitu. Voit ja voitte osallistua lyhyemmäksi aikaa, tai koko viikoksi.Käydä välillä tekemässä omia retkiä, ja sitten taas tulla valmiiseen ruokapöytään ja rantasaunanlämpöön.

Päiviä rytmittää hartaudet, raamattuhetket, yhteinen tekeminen ja oleminen.Lapsille ja kouluikäisille on osittain omaa tekemistä.

Voit myös tulla toteuttamaan ohjelmaa. Jos kiinnostaa ohjelmatalkoilu, ole yhteydessä Hannaan (hanna.oja-nisula@kkro.fi / 044 4639226).

Kesäseurajatkoilla mukana mm. Kerttu Nygren, Pekka Siitonen, Godhope Uisso, Joshua Mikumo, Eeva Pouke, Hanna Oja-Nisula…

HinnatTäysihoitohinta koko ajalta: 200€ / aikuinen; 180€ / eläkeläinen; nuori/opiskelija/työtön/ 120€; lapset 4-14 v. huoltajan mukana 50€Vuorokausihinta osa-aikaisilta 45€ / aikuinen; 40 € / eläkeläinen; nuori/opiskelija/työtön/30 €; lapset 4-14 v. huoltajan mukana 15 €

Jaa tämä sivu omissa some-kanavissasi: