Ladataan Tapahtumat

Vauhti on melkoinen, kun maat ja maanosat vain etenevät matkallamme. Juna aloittaa matkamme tiistaina 2. heinäkuuta viemällä meidät Kalajoen Kristilliselle opistolle. Poimimme jokaisesta maanosasta parhaat palat. Amerikoissa pääset kenties räppäämään tai pelaamaan koripalloa. Aasiassa taas päästään käsiksi paikalliseen käsityöhön ja huutokauppaan. Afrikan rummut ja Saharan hiekka tulevat meille tutuksi. Euroopassa luonnollisesti pääsemme euroviisujen makuun ja vesisota saattaa päättää kuivan ajan. Emme kuitenkaan unohda perinteitä, kuten saunomista, leiriolympialaisia Pariisissa tai diskoa espanjalaisittain. Lopulta koti kutsuu Kalajoelta väsynyttä matkalaista sunnuntaina 7. heinäkuuta.

 

Tähän vauhdikkaaseen matkaan tulee ilmoittautua viimeistään sunnuntaina 26.5. Lippuautomaatin löydät osoitteesta www.nakovammaistenliitto.fi/nuoret.
Matka on tarkoitettu kaikille 12 – 30 -vuotiaille näkövammaisille nuorille ympäri Suomea. Matka tehdään Näkövammaisten liiton ja Kalajoen Kristillisen opiston yhteistyökurssina.

Hinta tälle kokonaisuudelle on vain 199 €, joka sisältää matkat, majoituksen, ruokailut ja ohjelman.

Matkan isäntänä toimiin Näkövammaisten liitosta Teemu Ruohonen, jolta voi kysyä lisää tietoa sähköisesti teemu.ruohonen@nakovammaistenliitto.fi tai puhelimitse 050 596 5022.

 

Jaa tämä sivu omissa some-kanavissasi: