Ladataan Tapahtumat

Kurssi Lapin luonnosta, kuntoilusta ja hiljentymisestä kiinnostuneille

Päiväretkiä tuntureilla -kurssi on tarkoitettu Lapin luonnosta, kuntoilusta ja hiljentymisestä kiinnostuneille. Kurssilla tehdään päivävaelluksia kesän valoisimpaan aikaan Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa. Kurssin ohjelma on suunniteltu kaiken ikäiset retkeilijät mielessä. Kurssille on siis hyvä osallistua vaikka koko perheen voimin! Lapin luonto tarjoaa hyvät mahdollisuudet kuntoiluun ja hiljentymiseen.

Kurssilla tutustumme Lapin luontoon ja retkeilyyn, teemme päiväretkiä Pallastuntureiden jylhissä maisemissa oman kunnon mukaan ja iltaisin saunomme tunturipuron äärellä. Yöpyminen Pallas-hotellissa täyshoidolla.

Lisätietoja retkikohteesta:

Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa saa kokea ylväät tunturit, luonnontilaiset metsät ja suot. Tunturien siluetti on lähes aina näkyvissä, ja retkeilyreitit ohjaavat puiston kauneimmille näköalapaikoille. Kauniit Pallastunturit on valittu yhdeksi Suomen kansallismaisemista.

Kansallispuiston suosituimpiin retkikohteisiin kuuluu 55 km:n pituinen Hetta–Pallas-vaellusreitti, joka linjattiin jo vuonna 1934. Reitti kulkee yli tuntureiden poiketen välillä alas kuruihin kuin valmistaakseen kulkijaa kohtaamaan uuden henkeä salpaavan maiseman seuraavan tunturin laelta. Reitti on merkitty nuoliviitoituksella.

Voit katsoa lisätietoja kansallispuistosta osoitteesta www.luontoon.fi/pallas-yllastunturi

Hinnat täyshoidolla

Kahden hengen huoneessa 230 € / aikuinen
Yhden hengen huoneessa 320 € / aikuinen
Aikuinen lisävuoteessa 195 € / aikuinen
Lapsi (alle 12v) lisävuoteessa 110 € / lapsi

Hinnat sisältävät täyshoidon valitussa majoituksessa (aamupala, retkieväät, päivällinen, liinavaatteet, saunat) sekä Opiston järjestämän ohjelman.

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut:

Ilmoittautumiset 28.2.2018 mennessä: toimisto@kkro.fi tai 08 4639 200. Myös ilmoittautumisajan jälkeen voit kysyä vapaista paikoista.

Kysy lisää:
Niko Rantanen: 044 4639 211 / niko.rantanen@kkro.fi
Päivi Niemelä: 050 4176 285 / paivi.niemela@kkro.fi

Liitteet

Päiväretkiä tuntureille 2018, esite.pdf

Jaa tämä sivu omissa some-kanavissasi: