Loading...

Opintolinjoja moneen tarpeeseen

Opisto on hyvä vaihtoehto miettiessäsi opiskelupaikkaa. Opistomme tarjoaa hyvät puitteet ammattiin kouluttautumiseen useilla eri opintolinjoilla ja peruskoulun arvosanojen korottamiseen kymppiluokalla. Tarjoamme myös aikuisten perusopetusta niille oppivelvollisuusiän ylittäneille, joilta puuttuu suomalainen peruskoulun päättötodistus.

Saat lisätietoja eri opintolinjoista, niille hakemisesta ja Opistolla opiskelusta näiltä sivuilta. Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia jää epäselväksi. Lisäkysymykset kannattaa osoittaa Opiston toimistolle tai rehtorille.

Toivottavasti mielenkiintosi herää ja päätät jättää hakemuksesi!

Hyvä tietää

Opiskelukustannukset

Opiskelukustannukset vaihtelevat linjoittain: osa linjoista on opiskelijalle täysin ilmaisia ja osassa peritään kurssimaksu ja/tai erilaisia viranomaismaksuja. Hinnat selviävät kunkin linjan kohdalta erikseen.

Majoittuminen Opistolla opintojen ulkopuolella viikonloppuisin ei ole muun toiminnan vuoksi mahdollista kuin poikkeustapauksissa. Viikonloppumaksu on tällöin 25 euroa.

Opintotukea Opistolla suoritettaviin opintoihin on mahdollista saada voimassa olevan opintotukilain mukaisesti. Tarkemmat tiedot löytyvät Kelan esitteistä ja Internet-sivuilta.

Päiväjärjestys

Opiskelu Opistolla rytmittyy seuraavalla tavalla:

Maanantai-perjantai
08.00 Aamupala
08.35 Oppitunti
09.25 Aamuhartaus
09.35 Oppitunti
10.25 Oppitunti
11.10 Lounas
11.50 Oppitunti
12.45 Oppitunti
13.30 Tauko
13.50 Oppitunti
14.45 Oppitunti
15.40 Oppitunti
16-17 Päivällinen
22.30 Asuntolan ovien sulkeminen

Kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua Opiston yhteiseen ohjelmaan. Opistolla järjestetään aamuhartaus arkiaamuisin klo 9.25 ja Opiston tunti (=seurat) joka toinen torstai klo 12.45-13.30. Muuta yhteistä toimintaa ovat jokavuotiset syysseurat ja Opiston ystävien päivät. Asuntolassa on iltatoimintaa.

Ohjeita hakemiseen

Haku opintolinjoille vaihtelee linjoittain. Ohjeet löydät kunkin linjan kohdalta.

Tarvittavan hakemuksen voit tulostaa kyseisen linjan hakuohjeet-sivun lopusta. Hakemus on pdf-muodossa ja tarvitset sen avaamiseen pienen Acrobat Reader -ilmaisohjelman. Jos sitä ei ole vielä koneellasi, voit ladata sen osoitteesta: www.adobe.fi.

Verkkosivuiltamme ladattavat hakemukset voi täyttää tietokoneella ennen tulostamista ja allekirjoittamista. Huomioithan, että hakemusta ei voi kuitenkaan tallentaa omalle koneelle täytettynä.

Hakemukset voi aina myös tilata Opiston toimistosta.

Ammattitutkinto näytöillä

Tiesitkö, että voit hankkia ammattitutkinnon ilman valmistavaa koulutusta, jos sinulla on pitkä kokemus ja/tai muutoin hankittu laaja osaaminen alan työtehtävissä.

Kalajoen Kristillisessä Opistossa voit suorittaa seuraavat ammattitutkinnot:

Tutkinnon suorittamistapa on joustava ja tutkinnot muodostuvat eri osista, joissa taidot ja osaaminen osoitetaan aidoissa työtilanteissa valtakunnallisten ammattitaitovaatimusten ja arviointikriteerien mukaan.

Opistostamme voit valmistua myös lastenohjaajaksi suorittamalla kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon.

Tarkempia tietoja asiasta saat Opiston toimistosta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!