Ladataan Tapahtumat

Tietoa kurssista:

Bible Journaling yhdistää Raamatun lukemisen ja kädentaidot: Raamatun tekstejä koristellaan ja kuvitetaan esim. piirtämällä, maalaamalla, leimaamalla ja tekstaamalla samalla tekstin sanomaa miettien. Kurssilla tutustutaan myös kirjoittamiseen Raamatun lukemisen tukena.

Kurssilla tutustutaan tavallisimpiin tekniikoihin ja työvälineisiin, ja saat eväitä Bible Journaling -menetelmän mahdollisuuksiin raamattuopetuksen välineenä tai oman hengellisen elämän hoitamisessa. Työtapaa voi soveltaa monelle työalalle: raamattupiirien ja varsinaisten Bible Journaling -ryhmien lisäksi myös varhaiskasvatukseen, nuorisotyöhön, kehitysvammatyöhön, retriitteihin jne. Kurssi sopii niin seurakuntien työntekijöille, vapaaehtoisille kuin harrastajillekin. Kouluttajina toimivat diakonit Nina Klemmt ja Heli Lindroos, mukana myös Opiston nuorisosihteeri, pastori Anna Lahtinen.

Kouluttajat

Nina Klemmt
Diakoni, lastenohjaaja ja hoitaja, kirjoittamisen ohjaaja, ignatiaanisten arkiretriittien ohjaaja, tarinallisten menetelmien osaaja

Heli Lindroos
Diakoni, artesaani, HuK (erityispedagogiikka). Helin töitä löytyy mm. blogeista Helioskooppi (helioskooppi.blogspot.fi) ja Värityspäivä (varitys.blogspot.fi)

Ohjelma:

Tiedot tulossa myöhemmin

 

Hinnat

Tiedot tulossa myöhemmin

– Kurssimaksu xxx € (+ mahdollisia materiaalikustannuksia)
– Majoittuminen 2 hh xx €, 1 hh xx €
– Ruokailut xx €

Ilmoittautuminen ja lisätiedustelut:

Ilmoittautumiset Opiston toimistoon viimeistään kolme viikkoa ennen kurssia:

– Sähköpostilla toimisto@kkro.fi tai
– Puhelimitse 08 4639 200

Katso kurssi-ilmoittautumisen peruutusehdot tästä.

Liitteet: