Ladataan Tapahtumat

MUSIIKKI- JA LÄHETYSLEIRIT  ”Kutsu lähetetty”
Kalajoen Kristillisellä Opistolla

7.6.–9.6.2021   7–11-vuotiaille (koulunsa aloittaneille)
10.6.–13.6.2021    11–15-vuotiaille

Lähetämme usein kaveripyyntöjä ja -kutsuja, mutta minne meitä kutsutaan? Tutun musiikin ja omien tekstien työstämistä musiikkiopettajien ja -isosten kanssa. Lähetystyöstä tutustumme erityisesti verkossa tehtävään lähetystyöhön. 11-vuotiaat voivat valita joko lyhyen tai pitkän leirin omien mieltymysten ja kaveriporukoiden mukaan.

Leirille ovat tervetulleita kaikki musiikista kiinnostuneet – soittotaitoa ei vaadita. Myös kokeneet soittajat saavat leiristä paljon irti, sillä taitavat opettajamme huolehtivat, että haasteita riittää myös pidempään harrastaneille. Voit halutessasi tuoda oman soittimen mukanasi. Ilmoitathan siitä ilmoittautuessasi.

Vetäjät
Tinja Halunen, Sami Siltanen sekä huikeat musaopet ja mahtava leiritiimi

Leirin täysihoitohinta
70 e

Ilmoittautuminen ja tiedustelut
Ilmoittautumiset Opiston toimistoon
sähköisellä lomakkeella tästä
• puh. 08 4639 200
• toimisto@kkro.fi

Lisätietoja leireistä voit kysyä myös leirinvetäjiltä
• Tinja Halunen, 045 2722 417, tinja.halunen@uusherays.fi
• Sami Siltanen, 050 5737 625, sami.siltanen@kkro.fi

Ilmoittautumista varten tarvittavat tiedot:
Nimi ja yhteystiedot, ikä, erityisruokavalio, mahdolliset erityistarpeet ja toive huonekaverista. Kerro, soitatko jotain soitinta ja tuotko soittimen mukanasi.

Musiikki- ja lähetysleirien osallistujamäärä rajataan niin, että isoset ja työntekijät mukaan laskettuna henkilömäärä on enintään 50. Paikat täytetään varausjärjestyksessä, ja ensisijaisesti ikäkausittain. Erityisillä perusteilla ikärajoista on mahdollista joustaa. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje ohjeineen ennen leiriä.

Avustukset
Vähävaraisilla/monilapsisilla perheillä on mahdollisuus hakea avustusta leirimaksuun. Hakulomakkeita saa Opiston toimistosta ja verkkosivuilta. Avustuksesta voi tiedustella myös suoraan
Tinja Haluselta (045 2722417 tai tinja.halunen@uusherays.fi).

Katso kurssi-ilmoittautumisen peruutusehdot tästä.