Ladataan Tapahtumat

Mitä Raamattu sanoo ajassamme?

Raamattuleiri on perinteinen, nyt jo viidennentoista kerran järjestettävä tapahtuma Kalajoen Opistolla. Leirillä kokoonnumme yhteen Raamatun sanan äärelle, tutkimme sen tekstejä ja syvennymme sanaan. Tämän vuoden Raamattuleiri järjestetään poikkeuksellisesti vasta vuoden 2019 tammikuussa, perinteisestä ajankohdasta poiketen.

Leirin ohjelman ytimessä ovat alustukset, joita leiriläiset itse pitävät. Mukana on myös mahdollisia kutsuvieraita pitämässä opetuksia. Keskustelemme, laulamme hengellisiä lauluja ja rukoilemme yhdessä. Lisäksi ohjelmaan kuuluu erilaisia pelejä ja liikuntaa.

Teemana leirillä on Mitä Raamattu sanoo ajassamme? Tämä pääajatus kulkee mukana alustuksissa ja keskusteluissa. Mitä ohjeita tai varoituksia Raamatusta voi löytää tähän aikaan liittyen? Raamatun auktoriteetti asetetaan monen taholta kyseenalaiseksi, voiko kristitty puolustautua?

Tervetuloa mukaan Raamattuleirille!

Ohjelma

Ohjelma valmisteilla!

Hinta

Leiriä varten kerätään lahjoituksia joulukuulle asti. Lopullinen hinta vahvistuu lahjoitusten jälkeen. Edellisinä vuosina leirin täysihoitohinta on ollut n. 80 € (työttömille, eläkeläisille ja opiskelijoille alennus)

Jos haluat tehdä lahjoituksen raamttuleirille, voit tehdä sen seuraavilla tiedoilla:

  • Saaja: Kalajoen Kristillinen Opisto
  • Tili: FI89 5099 0720 0030 46
  • Viite: 3036

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittautuminen viimeistään 14.12.2018 Opiston toimistoon: 08 4639 200 tai toimisto[at]kkro.fi

Lisätietoja: leirikoordinaattori Tero Kivisaari 044 0921 304, t.kivisaari[at]gmail.com